Gyülekezeti grillezés 2024. május 18-án

Beszámoló a 2024. május 18-i kerti Grillezésről

Május 18-án szombat délután 16 órától gyülekezetünk tagjai összegyűltek az evangélikus imaház kertjében, hogy egy vidám és közösségépítő kerti grillezésen vegyenek részt. Az esemény rendkívül jó hangulatban telt, és mindannyian hálát adtunk Istennek a közösségünkért és gyülekezetünkért.

A grillezés során mindenki elhozta a saját grillezni valóját, és hamarosan a kertet megtöltötte az ínycsiklandó illatok kavalkádja. Mindenki megtalálta a kedvére valót: voltak finom húsok, zöldségek, és persze nem maradhatott el a kürtőskalács sem, amelynek készítése és kóstolása külön élményt jelentett minden résztvevőnek.

A napot tovább színesítette egy meglepetés vendég: egy ostoros bemutatót tartó barátunk érkezett, aki látványos és szórakoztató produkcióval örvendeztette meg a jelenlévőket. A bemutató nagy sikert aratott, és mindenki csodálattal figyelte a mesteri ostorcsapásokat.

A délután folyamán lehetőség nyílt a közös játékra és beszélgetésre is. A gyerekek és felnőttek egyaránt élvezték a közösségi programokat, amelyek erősítették gyülekezetünk összetartását és egymás és Urunk iránti szeretetét. Volt idő pihenni, egyénileg elcsendesedni, de a legfontosabb az volt, hogy együtt lehettünk, és megoszthattuk egymással életünk örömeit és kihívásait az Úr elött.

Ez a kerti grillezés ismét bebizonyította, hogy mennyire fontos a közösség és az együttlét az elcsendesedés. Hálásak vagyunk Istennek, hogy ilyen szeretetteljes és támogató gyülekezetet adott nekünk, ahol mindenki otthonra találhat. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és hozzájárult ahhoz, hogy ez a délután ilyen különleges és felejthetetlen legyen!

Erős vár a mi Istenünk!